U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Telefoon: 0481-351031

E-mail: info@elmu-elst.nl

   

Like ons ook op Facebook:

 


Nieuws

14/04/2016

De email storing is inmiddels opgelost. U kunt ons weer gewoon bereiken via info@elmu-elst.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees meer

26/01/2016 

Sinds begin 2016 hebben wij ons assortiment nog verder uitgebreid. Het alternatief dat wij sinds dit jaar kunnen bieden is Ashuki.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: Ashuki

Nieuw in het assortiment: Ashuki

Gepost 2016/01/26

Sinds begin 2016 hebben wij ons assortiment nog verder uitgebreid. Dit hebben wij gedaan om u als klant een alternatief aan te kunnen bieden naast ons standaard assortiment. Het alternatief dat wij sinds dit jaar kunnen bieden is Ashuki.

Ashuki levert OEM producten voor Japanse- en Koreaanse automerken en – modellen. Ashuki is 35 jaar geleden opgericht door verschillende Aziatische specialisten op het gebied van aftermarket onderdelen voor de automotive industrie. Sindsdien is het ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige auto-onderdelen voor de beste prijs het streven. Naast de gangbare slijtage onderdelen richt Ashuki zich ook op de meer bijzondere auto-onderdelen en ontwerpen ze continu nieuwe producten voor recent uitgebrachte modellen. Hierdoor beslaat het brede assortiment van Ashuki altijd uw vraag!

Alle Ashuki producten worden alleen gemaakt van de beste materialen en door de voornaamste Japanse – en Koreaanse fabrikanten. Als resultaat hebben al onze onderdelen een zeer lange levensduur. Om deze hoge kwaliteit altijd te kunnen garanderen voert Ashuki uitgebreide kwaliteitsinspecties uit. Daarnaast worden nieuw ontwikkelende producten uitvoerig getest, geëvalueerd en doorontwikkeld. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Ashuki? Vraag het dan gerust!